پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1403/09/06

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری نشست علمی با موضوع عدالت در سلامت، در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد.

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان از برگزاری نشست علمی با موضوع عدالت در سلامت، در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت، در این جلسه ابتدا سرپست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، بیان داشت: برگزاری کارگاه ها و نشست‌های علمی خوب است اما نباید صرفاً به برگزاری کارگاه اکتفا کنیم، بلکه بهتر است عدالت در سلامت، در برنامه‌های عملیاتی ما نیز گنجانده شود.


 


دکتر سیدامین حسینی مطلق، تصریح کرد: برای رسیدن به عدالت در سلامت بایست ابتدا شاخص تعریف نموده و سپس این شاخص ها را در برنامه ریزی های خود به کار بگیریم.


وی افزود: اصول مراقبت های بهداشتی اولیه، یعنی چهار اصل عدالت، همکاری بین بخشی، مشارکت مردمی و استفاده از تکنولوژی از جمله شاخص‌هایی هستند که در در راستای رسیدن به  عدالت در سلامت، باید مورد توجه قرار گیرند.


رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و مدرس اصلی این نشست نیز، اظهار داشت: موضوع عدالت در سلامت در سه دهه گذشته از موضوعات محوری جامعه ما بوده و در این جلسه نیز به آن خواهیم پرداخت و قصد داریم آن را از طریق همکاری بین بخشی مطالبه نماییم.


دکتر مسلم شریفی، ابراز داشت: هیچ مفهومی به اندازه عدالت دغدغه بشر نبود و نیست، چنانکه از زمان فیلسوفانی چون افلاطون تا عصر کنونی برای همه جوامع مطرح بوده است.


رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، خاطر نشان کرد: طبق ایده صاحبنظران، سلامت ملل بهتر از ثروت ملل است؛ بنابراین عدالت در سلامت بهتر از عدالت اقتصادی و توزیعی است.


دکتر مسلم شریفی، پس از ارائه مطالبی در خصوص عدالت، عدالت در سلامت، مؤلفه ها و کارکردهای نظام سلامت، شرایط اجتماعی اقتصادی و یا تعیین کننده های اجتماعی سلامت، الزامات دستیابی به عدالت در سلامت، انواع عدالت و مکاتب اخلاقی و عدالت، ابراز داشت: برای اینکه به عدالت در سلامت برسیم ابتدا می بایست سیاست‌گذاران، مدیران کل، برنامه ریزان و مدیران و کارشناسان اجرائی جامعه ما، یک فلسفه و مبنای شناختی از عدالت داشته باشند، سپس بر آن مبنا برای رسیدن به عدالت در سلامت، برنامه ریزی نموده و در نهایت، مهمترین راهکار رسیدن به عدالت یعنی جلب مشارکت های اجتماعی را مد نظر قرار دهند.


به گزارش وبدا، این نشست علمی با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاست­گذاری سلامت استان، دکتر سید امین حسینی مطلق سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر محمد مهدی بانشی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان، مدیران حوزه های مختلف دانشگاه و اعضای کمیته مرکزی شورای پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرائی استان، در سالن مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار و سرفصل های مهم موضوع مورد بحث، یعنی عدالت در سلامت، برای مدعوین تشریح گردید.